H, K, Cs: 17:00-19:00 Sz: 9:00-11:00

2339 Majosháza, Széchenyi sétány 216.

Tudás és törődés

Ahol az odafigyelés és a szeretet
találkozik a szakértelemmel.

Csapatunk

Célunk a hozzánk forduló páciensek lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő ellátása. Ennek érdekében, tudásunkhoz mérten folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat. Igyekszünk ellátásunkat pácienseink jólétének szem előtt tartása mellett, a lehető legkevesebb stressz okozása mellett biztosítani.

Meggyőződésünk, hogy a magas szakmai színvonal mellett nagyon fontos a bizalom kiépítése a gazdikkal, és kedvenceikkel egyaránt. Úgy gondoljuk, csak az ilyen légkörben végzett munka vezethet a tanácsok megfogadásához, és így az eredményes gyógyításhoz. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek megelőzésére, és igyekszünk ebben a hozzánk forduló tulajdonosokat saját kedvencük igényeire szabott tanácsokkal ellátni.

Galéria
Dr. Balogh Péter
+36-20-394-8466

Az állatorvosi Egyetemre még olyan szándékkal jelentkeztem, hogy nagyállatokkal szeretnék foglalkozni. Ám mire 2004-ben átvettem a diplomámat, érdeklődésem sokkal inkább a kisállatgyógyászat felé fordult, már a diploma megszerzése előtt kisállatrendelőben segédkeztem. 2005 óta dolgozom Csepelen. Emellett 2007-ben feleségemmel megnyitottuk kisállatrendelőnket Majosházán. Itt, a Kertvárosi Állatorvosi Rendelőben 2016 februárja óta vagyunk megtalálhatók. A mindennapi betegellátás, és a lágyszervi műtétek mellett a rendelőben főleg a képalkotó diagnosztikai eljárásokkal foglalkozom. Szabadidőmben szívesen barkácsolok, és horgászok.

Dr. Fäller Zsófia
+36-20-528-2060

Kisgyerek koromtól kezdve nem volt más elképzelésem, mint, hogy állatorvos legyek. 14 éves korom óta jártam állatorvosi rendelőkbe segédkezni. Még az egyetem előtt kutyakozmetikusi képesítést szereztem. Állatorvosi diplomámat 2005 tavaszán vehettem át, ami után rögtön nagyforgalmú kisállatrendelőkben helyezkedtem el. Emellett 2007-ben férjemmel megnyitottuk saját rendelőnket is Majosházán. Gyermekeink születése után csatlakoztam én is a Kertvárosi Állatorvosi Rendelő csapatához, ahol leginkább az ambuláns betegellátásban veszek részt.
Otthonunkat, három gyermekünknek is hála, számos, igen különböző háziállattal osztjuk meg. Kevés szabadidőmben szeretek kertészkedni, és járni a természetet.